- Din lokale tømrer på Sjælland

Anmeldelser
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 5 reviews.

Find Tømrer Niss på Facebook

Anmeldelser fra nogle af vores kunder!

Stabilisering af tag

★★★★★
5 5 1
Jesper har afstabiliseret taget og rådgivet os i forbindelse med en større renovering af mit hus. En opgave han opfyldte bedre end jeg havde håbet man kunne. Han er meget fleksibel, hjælpsom, ærlig og gør meget ud af at have glade og tilfredse kunder. Jeg vil til hver en tid anbefale hans firma til din næste tømmeropgave.

Komplet tag

★★★★★
5 5 1
De bedste anbefalinger herfra. Fik lagt nyt tag incl lægter og tagrender alt er lavet så fint. På trods af lidt udfordringer pga regnvejr. Lidt vand fandt vej under presenningen et kald til Jesper og han stod her i løbet af 20 minutter og udbedrede skaden.

Service frem for alt!

★★★★★
5 5 1
Jeg har i flere forbindelser brug Jesper til div. Opgaver og har været enormt glad og tilfreds! Jesper ligger en stor ære i hans håndværk men yder mere er servicen i top. Er der det mindste eller noget du ikke helt syntes om, så et ring også står han der mere eller mindre dagen efter. Der er aldrig ballade, problemer eller noget som helst ! Jesper er lige til at "gå til" han er utrolig omhyggelig og meget nem at have med at gøre.

Ny udestue

★★★★★
5 5 1
Vi giver Jesper Niss vores varmeste anbefalinger, overholder aftaler, rydder op og kommer som aftalt. Jesper Niss Tag & Byg har opført vores nye udestue, lavet nye tagrender, lavet nye inddækninger og udskiftet tagpap tag. Fantastisk flot arbejde, alt står snor lige.

Nyt tegltag

★★★★★
5 5 1
Vi fik lagt nyt tegltag på vores 4 længet gård ialt 1200 m2. Jesper var byggeleder på hele projektet og vi har været super glade og meget tilfreds med vores samarbejde. Jesper er meget dygtig til sit arbejde og sørger hele tiden for at alt bliver gjort som aftalt og til tiden. Selve arbejdet er rigtigt godt håndværk og Jesper er fagligt rigtig dygtig til sit arbejde. Dialogen mellem Jesper og os har hele vejen igennem været rigtig god. Vi vil til hver en tid anbefale Jesper.

Læg en anmeldelse her:

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Vi står klar til at give dig et godt tilbud