Gennemgående renovering af huse og erhvervsbyggerier

Kontakt os

Der kan være mange årsager til at få renoveret sin ejendom. Måske er den gammel og faldefærdig, måske skal der tænkes klimavenlighed ind i byggeriet eller måske trænger du bare til fornyelse og forandring.

Uanset årsagen kan vi hos Tømrer Niss Tag & Byg hjælpe dig med din renovering. Vi klarer alt fra mindre renoveringer til større renoveringsprojekter, hvor der er behov for at få flere faggrupper i spil.

Professionel rådgivning

En renovering af en bolig kan være omstændig affære og kan, uden en gennemtænkt plan, hurtigt blive dyrt. Det er derfor altid en god idé at du sikrer dig den rette rådgivning fra projektets begyndelse.

Vi har den faglige ekspertise til at vejlede dig fra start til slut og i fællesskab udarbejde en plan, der vil føre til det resultat du drømmer om. Vi er eksperter professionelle løsninger, der skræddersys til netop din bolig og dine ønsker.

Tidssvarende og energioptimerede løsninger

Vores klima er udfordret og vi ser det som vores fælles opgave at gøre hvad vi kan, for at hjælpe miljøet. Derfor tilbyder vi energioptimerede løsninger med grundig isolering af vægge, gulve og lofter, samt montering af energiruder i vinduer og døre. Ved at holde varmen indendørs formindsker du både CO2-udledning og sparer samtidig penge på energi- og varmeregningerne.

Få et uforpligtende tilbud på den rigtige løsning

Skal vi hjælpe dig godt igennem din renovering? Så giv os et kald. Vi lægger vejen forbi og besigtiger din ejendom. Vi rådgiver om de optimale løsninger og giver samtidig et uforpligtende tilbud på opgaven. Kontakt os på telefon 23 28 69 80, på e-mail info@tomrer-niss.dk eller gennem vores kontaktformular.