- Din lokale tømrer på Sjælland

Tagarbejde
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 5 reviews.

Find Tømrer Niss på Facebook

Alsidigt tagarbejde på Sjælland

Trænger dit tag til en udskiftning? Eller kan en tagrenovering gøre det?

Hos Tømrer Niss har vi specialiseret os i alle former for tagarbejde. Lige meget om du søger en erfaren tømrer til at lægge nyt tag på din tilbygning, eller du skal have gennemgået dit undertag, kan vi tilbyde dig en professionel løsning. Vi varetager små som store opgaver, og vi er den foretrukne tømrermester for mange kunder i Vordingborg og på den resterende del af Sjælland. Søger du en tømrer til tagarbejde i Køge, Ringsted, Næstved eller Vordingborg, rykker vi gerne ud fra vores base i Rønnede.

Trænger dit tag til en kærlig hånd?

Overvejer du at skifte tag, er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi kan som erfarne fagfolk hjælpe dig med at vurdere, om der er behov for en udskiftning af taget, eller om en renovering er tilstrækkelig. Vi tilbyder de fleste former for tagløsninger, og vi rådgiver gerne dig om materialevalg i forhold til faktorer som udtryk, holdbarhed og vedligehold.

Vi udfører:

  • Udskiftning og renovering af tag
  • Lægning af nyt tag
  • Udskiftning af tagrender
  • Maling og rensning af tage
  • Udskiftning af tagvinduer

Vedligehold og udsæt tagarbejde

For at dit tag kan have en maksimal holdbarhed, er det vigtigt, at du sørger for at vedligeholde det. Med selv små indsatser kan du gøre meget for, at dit tag får en lang levetid. Vind og vejr kan være barskt for et tag, og der kan nemt ryge en tagsten eller to i svinget, når en storm blæser ind over landet.

Har du defekte tagsten eller tagplader, skal du enten selv ordne det eller få en professionel til at gøre det. Venter du, kan der opstå mere alvorlige skader på dit undertag eller på din tagkonstruktion. Det er en rigtig god ide at få gennemgået dit tag en gang om året. Enten af dig selv eller en professionel. Det kan spare dig for mange penge i det lange løb, at du sørger for at vedligeholde og tjekke dit tag med jævne mellemrum.

Vil du have et tilbud på tagarbejde?

Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du gerne vil have os til at give en pris på et stykke arbejde hos dig. Ring til os på telefon 23 28 69 80 eller send os en mail på toemrerniss@gmail.com.

Vi står klar til at give dig et godt tilbud