Gennemført tagarbejde af høj kvalitet

Kontakt os

Taget er et af de vigtigste elementer på din bygning. Et utæt tag eller en mangelfuld konstruktion, kan medføre store skader på undertaget og bygningens facader. Fugtskader i murværket er dyre at få udbedret. Vigtigheden af et tæt og vedligeholdt tag, der kan modstå vind og vejr, er derfor ikke til at tage fejl af.

Hos Tømrer Niss Tag & Byg har vi arbejdet på en bred vifte af forskellige tagkonstruktion af forskellige typer og forskelligt materiale. Vi har derfor den nødvendige erfaring til at tilbyde gennemprøvede løsninger, der holder i mange år fremover.

Vi tilbyder:

  • Nyt tag
  • Tagrenovering og reparation

Vi lægger dit nye tag

Trænger boligen, virksomheden eller skuret til et nyt tag, kan du med fordel tage os med på projektet. Når der skal lægges et nyt tag, er der mange ting der skal være styr på og kvaliteten skal være i orden. Det er derfor en god idé at vælge en samarbejdspartner der kan løse alle opgaver på og omkring taget.

Hos Tømrer Niss Tag & Byg har vi løst mange tagopgaver og kan derfor tilbyde gennemprøvede og fremtidssikre løsninger. Vi klarer det hele fra undertaget til selve tagdækningen og går aldrig på kompromis. Vi er eksperter i tagløsninger, der giver dig et solidt og holdbart tag, og som passer ind i kvarterets omgivelser og arkitektur.

Tagrenoveringer der holder

I nogle tilfælde er det ikke nødvendigt at få lagt et helt nyt tag. Er dit tag af nyere dato, men trænger til en opfriskning, kan en tagrenovering være tilstrækkelig. En tagrenovering kan være mange ting – vi foretager alt fra reparation og udbedring af skader til rengøring, imprægnering og maling. En veludført tagrenovering kan forlænge holdbarheden på dit tag med mere end 10 år.

Tag en fagmand med på råd

For det utrænede øje kan det være svært at gennemskue om det er tid til at få lagt et nyt tag eller om en renovering kan være nok. Derfor anbefaler vi altid at du tager en professionel fagmand med på råd, når du skal i gang med et tagprojekt.

Vi rykker glædeligt ud og gennemgår din tagkonstruktion, og yder kompetent og ærlig rådgivning om den bedste løsning på dit tag. Vi giver samtidig også gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Kontakt os i dag på telefon 23 28 69 80 eller på e-mail info@tomrer-niss.dk. Alternativt kan du kontakte os gennem vores formular.