Flotte og funktionelle tilbygninger

Kontakt os

Hvis pladsen er blevet for trang, hobbyen kræver mere plads eller lysten til at bruge mere tid udendørs har indfundet sig, kan en tilbygning meget vel være løsningen. Hos Tømrer Niss Tag & Byg opfører vi alle former for tilbygninger i et væld af forskellige materialer og designs.

Vi opfører blandt andet:

  • Carporte og garager
  • Terrasser
  • Haveskure
  • Tilbygninger til huse (boligudvidelse)
  • Udestuer

Ovenstående er blot et udpluk, så går du og drømmer om en anden form for tilbygning, kan vi helt sikkert stadigvæk hjælpe dig.

Vi er med fra A-Z

VI bistår med rådgivning og vejledning allerede fra når første tanke indtræffer. Vi er stolte af at kunne bidrage med vores erfaring og kompetencer allerede i idéudviklingsfasen af projektet. Med mere end 20 års erfaring i branchen har vi opført adskillige tilbygninger og tør derfor godt garantere gennemprøvede løsninger af højeste kvalitet.

En tilbygning kan i mange tilfælde være en stor investering og derfor er det vigtigt at du vælger en samarbejdspartner du er tryg ved. Hos Tømrer Niss Tag & Byg er du altid i førersædet. Vi lytter til dine ønsker, behov og ideer og holder dig altid opdateret på projektets fremgang. Vi ved at god og åben kommunikation fører til de bedste resultater. Vi vægter dialog og gennemsigtighed højt, så du kan have ro i maven under hele byggeprojektet.

Få et uforpligtende tilbud på din nye tilbygning

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig, eller vil du have en professionel samarbejdspartner ind over dit næste byggeprojekt? Så giv os et kald. Vi kigger forbi og besigtiger opgaven, samt giver et uforpligtende tilbud med på vejen. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 23 28 69 80 eller på e-mail info@tomrer-niss.dk. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular.