- Din lokale tømrer på Sjælland

Tilbygning
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 5 reviews.

Find Tømrer Niss på Facebook

Udbygning og tilbygning på Sjælland

Drømmer du om en tilbygning, så der bliver mere plads til dig og resten af familien?

Hos Tømrer Niss er vi erfarende i at vejlede vores kunder med at bygge til. Lige meget om det passer bedst til dit hus med en tilbygning med fladt tag, eller du gerne vil realisere din plan om en tilbygning på 1. sal, har vi kompetencerne til at klare opgaven. Vi har erfaring med både nybyggeri og udbygning af huse, og der er ikke den opgave, der er for stor eller for lille til os. Vi opererer primært i områderne omkring Køge, Ringsted, Roskilde, København, Næstved og Vordingborg, men kører på hele Sjælland.

Tilbygning i træ eller mursten?

Det er kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad vi kan bygge hjemme hos dig. Vi har været i branchen i mere end 10 år, og det gør, at vi har en stor alsidighed. Har du en drøm om en træterrasse ude i haven, eller vil du gerne have bygget en helt ny afdeling i dit hus? Mulighederne er mange, og vi kan hjælpe dig med at realisere dem alle. Vi giver dig altid en god pris på tilbygning uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi kan hjælpe dig med:

  • Udestue
  • Ekstra rum
  • Træterrasse
  • Nyt tag
  • Nybyggeri
  • Al tilbygning

Fokus på kvalitet og god service

Det er vigtigt for os, at vi leverer et stykke arbejde, som du bliver glad for. Og det gælder både ved mindre opgaver som at bygge en ny terrasse i træ og ved større opgaver med nybyggeri. Vi er først tilfredse, når du også er, og vi vil gerne skabe resultater, som vi også som fagfolk kan være stolte af.

Hos os er en aftale en aftale. Både når det kommer til pris og deadlines. Vi gør alt, hvad vi kan for at holde, hvad vi lover, og det er vigtigt for os, at det er en god oplevelse for dig at samarbejde med os.

Tilbud på tilbygning

Vil du gerne vide, hvad vi har at byde på, laver vi altid gerne et tilbud på en tilbygning hos dig. Det er uforpligtende, og du bestemmer selv, om du vil gøre brug af det. Giv os et kald på telefon 23 28 69 80 eller send os en mail på toemrerniss@gmail.com. Har du andre spørgsmål, hører vi også altid gerne fra dig.

Vi står klar til at give dig et godt tilbud