Kvalitetsbevidst tømrer med sans for detaljen

Kontakt os

Leder du efter en tømrer, hvor kvalitet og god service er i nøgleord? Så kan vi hos Tømrer Niss Tag & Byg hjælpe dig. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og har derfor den nødvendige viden og faglige ekspertise til at løse enhver opgave inden for branchens rammer.

Vi lever af godt håndværk og er stolte af at kunne tilbyde skræddersyede og gennemprøvede løsninger, uanset hvilke ønsker og behov du måtte have. For os er ingen opgaver for små eller for store. Vi udfører blandt andet:

Dialogen i fokus

Vores mange år i branchen har lært os at de bedste resultater opnås gennem solid og konstruktiv dialog. Mange byggeprojekter er en tillidssag og derfor er det vigtigt at vælge en professionel samarbejdspartner du kan stole på. En der lytter til dine ønsker og ideer, en der yder kompetent rådgivning, en der overholder tidsplanen og en der yder sit bedste hver gang.

Derfor har vi altid fokus på dialogen med dig – både før, under og efter projektet. Vi starter ethvert projekt med en besigtigelse af opgaven og afgiver på den baggrund et uforpligtende tilbud. Som projektet skrider frem, holder vi dig opdateret på processens forløb, samt byder ind med rådgivning, vejledning og ideer. Når vi er i mål, gennemgås resultatet med dig og vi kører ikke igen, før både du og vi er tilfredse.

Kontakt os i dag og lad os starte dit byggeprojekt

Når man går med drømmen om en ny terrasse, en tilbygning eller en renovering af huset, kan der være langt fra tanke til handling. Der er mange faktorer der skal overvejes grundigt og det kan være vanskeligt at holde styr på det hele. Med os på holdet får du en professionel samarbejdspartner fra start. Giv os et kald på telefon 23 28 69 80 eller skriv til os på e-mail info@tomrer-niss.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.