Flotte og elegante trægulve

Kontakt os

Hos Tømrer Niss Tag & Byg kan vi lægge dit nye trægulv. Vi har i tidens løb lagt en lang af række af forskellige trægulve med forskellige nuancer og i forskellige træsorter. Et trægulv er en tidssvarende løsning, som giver dig et væld af muligheder inden for forskellige udtryk og designs.

Vi kan blandt andet lægge følgende trægulve:

  • Parketgulve
  • Plankegulve
  • Skibsplanker
  • Sildebensparket

Trægulve til alle stilarter

Et trægulv kan have mange forskellige udtryk. Skal det for eksempel være lyst og mat eller skal det være mørkt og blankt? Mulighederne er mange, men én ting er sikkert: uanset hvad du ønsker, er der gode chancer for at vi kan hjælpe dig.

Vi arbejder i mange forskellige træsorter, herunder både eg, bøg og ask og alle træsorter er overfladebehandlede med lak eller olie for den rette finish og det rette udtryk.

Vi klarer hele processen

Hos Tømrer Niss Tag & Byg ønsker vi at gøre det så nemt for dig som muligt. Vi arbejder med en lang række samarbejdspartnere og underleverandører af trægulve, så derfor tilbyder vi at stå for alt indkøb og levering af selve gulvet. På den måde udnytter vi både tiden bedst muligt og du slipper for besværet med at opmåle, bestille og afhente. Det skal ikke være besværligt for dig at få det trægulv du drømmer, så derfor tager vi os gerne af hele processen.

Få et fornuftigt tilbud på et nyt trægulv

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit nye trægulv eller savner du inspiration? Kontakt os i dag, så kan vi rådgive dig om trægulve og fremsende materiale med udvalg og designs. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 23 28 69 80, på e-mail info@tomrer-niss.dk eller gennem vores kontakformular.